Katedra Technologii Produktów Roślinnych
i Higieny Żywienia
Wydział Technologii Żywności
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Współpraca z podmiotami zewnętrznymi
Podmioty krajowe:
- Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- Uniwersytet Jagielloński
- Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
- Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy
- Wawel S.A.
- Mateusz Sarna przetworyznatury.pl
- INTERMAG Sp. z o.o.
- U Jędrusia Sp. z o.o.
Podmioty zagraniczne:
- Tomas Bata University in Zlin, Faculty of Technology, Department of Food Ingeneering
[Univerzita Tomáše Bati ve Zlíne, Fakulta Technologická, Ustav Potravinarského Inženýrství] - Slovenska Polnohospodarska Univerzita v Nitre, Fakulta Biotechnologie a Potravinarstva, Katedra Biochemie a Biotechnologie
- Mendel University in Brno