Uniwersytet Rolniczy w Krakowie

   Katedra Technologii Produktów Roślinnych
   i Higieny Żywienia

    Wydział Technologii Żywności
    Uniwersytet Rolniczy w Krakowie

plik svg - godło

Współpraca z podmiotami zewnętrznymi

Podmioty krajowe:

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Uniwersytet Jagielloński
  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy
  • Wawel S.A.
  • Mateusz Sarna przetworyznatury.pl
  • INTERMAG Sp. z o.o.
  • U Jędrusia Sp. z o.o.

Podmioty zagraniczne:

  • Tomas Bata University in Zlin, Faculty of Technology, Department of Food Ingeneering 
    [Univerzita Tomáše Bati ve Zlíne, Fakulta Technologická, Ustav Potravinarského Inženýrství]
  • Slovenska Polnohospodarska Univerzita v Nitre, Fakulta Biotechnologie a Potravinarstva, Katedra Biochemie a Biotechnologie
  • Mendel University in Brno