Uniwersytet Rolniczy w Krakowie

   Katedra Technologii Produktów Roślinnych
   i Higieny Żywienia

    Wydział Technologii Żywności
    Uniwersytet Rolniczy w Krakowie

plik svg - godło

Zaplecze badawcze:

  • Pracownia Mineralizacji Prób 0.45
  • Pracownia Chromatograficzna 0.46
  • Pracownia Chromatograficzna 0.47
  • Pracownia Analityczna 0.48
  • Pracownia Fizykochemiczna 0.49
  • Pracownia Chłodnicza 0.50
  • Laboratorium Chemiczne 0.51
  • Pracownia Technologii Produktów Roślinnych (owoce, warzywa, grzyby, surowce zielarskie) 0.52
  • Laboratorium Badawcze 0.53
  • Laboratorium Chemiczne 0.87
  • Pokój Przyjmowania Próbek 0.89
  • Pracownia Oceny Wartości Odżywczej Żywności 0.109
  • Pracownia Oceny Zanieczyszczeń Żywności 0.110
  • Pracownia Technologii Żywienia i Konsumpcji 1.82
  • Pracownia Biochemiczna 1.107
  • Pracowania Chromatografii Cieczowej 1.108