Katedra Technologii Produktów Roślinnych
i Higieny Żywienia
Wydział Technologii Żywności
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Zaplecze badawcze
Zaplecze badawcze:
- Pracownia Mineralizacji Prób 0.45
- Pracownia Chromatograficzna 0.46
- Pracownia Chromatograficzna 0.47
- Pracownia Analityczna 0.48
- Pracownia Fizykochemiczna 0.49
- Pracownia Chłodnicza 0.50
- Laboratorium Chemiczne 0.51
- Pracownia Technologii Produktów Roślinnych (owoce, warzywa, grzyby, surowce zielarskie) 0.52
- Laboratorium Badawcze 0.53
- Laboratorium Chemiczne 0.87
- Pokój Przyjmowania Próbek 0.89
- Pracownia Oceny Wartości Odżywczej Żywności 0.109
- Pracownia Oceny Zanieczyszczeń Żywności 0.110
- Pracownia Technologii Żywienia i Konsumpcji 1.82
- Pracownia Biochemiczna 1.107
- Pracowania Chromatografii Cieczowej 1.108